E-mail: ul@ullali.com

Køb CD'er  eller Download

Facebook  - Bliv min ven og / eller fan

YouTube - Mine videoer

MySpace - Mine Blogs, Fotos & Musik

CD Baby - Lyt til & Download min musik 

Gæstebog - Læg en hilsen!

Tekster - Danske tekster & link til alle de engelske

Fotos - Fra Nashville & Studie m.m.


Min 'Eventyrhistorie'

Biografi & Baggrund

Mine Videoer

X-Factor & TV2 - Reflektioner fra min TV debut

Nyheder - Seneste nyt

Danske Links - Til Country Radioer m.m.

Lyt til min 3. CD - "I Anledning af..."

Lyt til min 2. CD - "I Go On Dreaming"

Lyt til min 1. CD - "A Dream Come True"

Linedance - Step Sheet

Mere info - På engelsk!


Min 'Eventyrhistorie'

Her får du så min helt private og fantastiske 'eventyrhistorie' fra det virkelige liv....Det er ganske vidst!...som H.C. Andersen ville have sagt! Der er den korte og den lange version, så kan du selv vælge!....Jeg håber at du vælger den lange!....Ikke mindst for DIN skyld! (Forkaring følger!)

Læs evt. mere under min Biografi.


Den korte version af min 'Eventyrhistorie':

Kan man 'bare' tage til Nashville, Tennessee og indspille sine egne sange, (sådan 'bare for sjov' - 'Once in a lifetime'), i et professionelt studie ’over there’, med nogle af verdens dygtigste musikere der har spillet (og spiller) for stjerner som bla. : Kenny Rogers, Garth Brooks & Trace Adkins, - udgive sin egen CD og et år senere finde sig selv på Hitlister 'verden' over,...endda i toppen, som DEN MEST SPILLEDE DANSKE mainstream Country Artist, og med 10 ud af 12 sange på ECMAs (Europas CMA) hitlister, over de MEST SPILLEDE COUNTRY SANGE?....Jeg tror det næppe selv, men det er faktisk hvad jeg har gjort, og hvad der er sket! 

Siden har min drøm udviklet sig helt vildt og endnu mere fantastisk!...Min søde mand udfordrede mig til at lave 'den svære 2'er' som faktisk (2 år senere), blev mindst ligeså god og godt modtaget som min debut CD. Bla. lå en af disse nye sange på ECMAs TOP 40 Hitliste i hele 9 måneder i træk, over de mest spillede country sange i Europa og som nr. 1 i både England, Irland, Sverige og Østrig! (Se evt. mere Hitliste 'pral' her!). 

I 2009 fik jeg mine 10 minutters 'fame' på hhv DR & TV2 og senere på året blev jeg kontaktet af et amerikansk forlag der leverer musik til TV & Film, (bla til Oprah Winfreys produktions selskab!), - de ville gerne skrive kontrakt med mig!...Så det kan jeg også bryste mig af at være nu! Komponist til TV & Film musik! Det sidste er så nyt at jeg stadig venter på at det også bliver brugt til noget....den slags kan tage laaaaang tid, siges der! Men stolt DET er jeg, over at DE kontaktede MIG, og ikke omvendt!

Hvis du vil hjælpe mig videre med mine drømme, (så jeg kan lave mere musik!), så ØNSK mine sange i dit favorit radio program, gerne på DR!....Meld dig ind på min Facebook support side (tryk: Like!).....Download mine sange eller køb CD'erne og benyt dem som gavekort og del dem med dine venner! Jeg er evigt taknemmelig for AL venlig support!....Jeg drømmer videre!....måske bliver det til en hel dansk CD senere?...Nu får vi at se!


Min 'Eventyrhistorie' - Den laaaaange version: For de specielt udvalgte & mere interesserede!

I August 2004 fik jeg den 'skøre' (og skønne!), ide, at prøve at indspille to af mine egne sange, i et professionelt studie i Nashville, bare for sjov, (EN gang i livet!), bare for min egen fornøjelse, for at se hvordan det ville være og hvor godt det kunne blive. Vi skulle på ferie til Nashville alligevel, så hvorfor ikke prøve? Oplevelsen var så fantastisk at jeg nærmest tudede øjnene ud af hovedet og vidste at jeg bare MÅTTE prøve mere end bare disse to sange! Produceren i studiet jeg var i, var så begejstret for mine sange, at han tilbød at tage en af mine sange med på deres næste promotion CD. WOW! Blev jeg LIGE beæret og stolt!??....På vej hjem i flyet skrev jeg min næste sang, og fem mere kom til ila de næste to måneder!

I Januar 2005 skulle vi fejre kobberbryllup, men i stedet for stor fest eller eksotisk cruise, valgte vi at tage tilbage til Nashville og gå i studiet igen. Både min mand og jeg var totalt opsat på at opleve mere af dette fantastiske 'kick'. Denne gang indspillede jeg hele seks nye sange, og oplevelsen var mindst ligeså fantastisk som første gang. Når man ikke selv rigtigt spiller noget instrument, men mest 'har det hele i hovedet', så er det TOTALT OVERVÆLDENDE når nogle af verdens bedste musikere pludselig spiller MINE sange....præcis som jeg ønsker de skal lyde! De er SÅ seje! Og ikke nok med det, så ELSKER de når jeg kommer med mine sange, der er lidt anderledes (friske, som de siger!) end det de plejer at spille, og fordi jeg endda beder dem om at være kreative!

I August 2005 udkom min første sang på en compilation/promotion CD fra mit studie. Sangen hed: ’IT’S BUYING TIME AGAIN’ (nok den mest "countriske" af dem alle), og med bare denne ene sang udsendt, lykkedes det mig faktisk, til min egen store overraskelse og begejstring, at komme på hitlister 'verden over', som ’mest spillede uafhængige Country Mainstream Artist’ samt på ECMA Hitlisten (Europas CMA) over de mest spillede Country sange! Jeg troede kun at CD'en blev udsendt i USA og var helt rundt på gulvet af glæde, da jeg så den blev spillet i det meste af Europa og også (rigtigt meget) i USA, Australien og New Zealand. DET inspirerede mig til også at prøve at udgive en HEL CD og dele alle mine sange med 'verden'! Så....

I September 2005 var jeg i studiet igen for 3 gang, for at indspille de sidste 4 af 12 sange i alt (alle skrevet af mig selv). Da den sidste sang, (titel sangen: 'A Dream Come True') var færdig  indspillet, stortudede jeg igen-igen, for nu havde jeg 'færdiggjort' min drøm! Mere end jeg havde drømt om fra starten, da eventyret begyndte. Hvis du lytter til sangen, eller læser teksten, vil du se/høre, at jeg måske (helt ubevidst!), havde en lille anelse om, at det måske ikke VAR slutningen på eventyret, men kun begyndelsen! ("...this is it...the dream of my life coming true....it's the ending..or is it the start?"). Den sang undrer jeg mig selv stadig over, og den betyder rigtig meget for mig!

Nu skulle jeg hjem og se om jeg så også kunne finde ud af at UDGIVE den CD!? Jeg tog to måneder fri fra mit arbejde (Nov-Dec), for at hellige mig mit drømme-projekt, lave PR osv. Det var en 'højere videnskab', men det var også de 2 sjoveste måneder i mit liv! Jeg sov stort set ikke! Adrenalinen flød i ET væk, over alle de skønne ting der skete, hele tiden, hver dag!  

Den 18. november 2005 udkom min debut CD ’A Dream Come True'. (På dansk: En drøm bliver til virkelighed). 12 melodiøse, glade, livsfilosofiske sange, i Pop-Country-Ballader-Swing & Valse takter, tilsat 'The Sound Of Nashville og endda udgivet på studiets pladeselskab: 'Country Discovery Records' - et meget vellidt og anerkendt mærke ude i verden!. Jeg sendte min CD til alle de søde DJs der havde rå-spillet min første single på studiets compilation CD.....Og så gik det ellers stærkt! Jeg har selv svært ved at fatte, at man kan være så heldig! Men heldet følger jo de tossede, som man siger, og jeg ER jo ret 'lalleglad' (glad i låget & super optimist!) Her er hvad der skete, bare i løbet af det første år, - og indtil videre ser det endda ud til at fortsætte, på helt mirakuløst vis!

Mit '1. års status', siden min debut CD udkom: Et år efter udgivelsen var jeg blevet DEN MEST SPILLEDE DANSKE COUNTRY SANGER på de udenlandske, rapporterende og uafhængige Country Radio stationer!!!!! Ikke så dårligt af en 'nobody from nowhere', med et mærkeligt navn!? Det blev fx. til:

 • 2500 ’spins’ jubilæum den 3. dec. 2006 = 1. år...(og det er bare dem jeg kender til!)
 • I gennemsnit 200 ‘spins’ af mine sange hver måned!.. (som jeg kender til!)
 • Dvs. 7 spins i gns. pr. dag i et år & verden over!
 • 6 af mine sange udgivet på compilation/promotion CD’er (se evt. ‘My Compilations’ siden).
 • 134 gange på Hitlisterne over ‘Mest spillede’ kunstner/sange...endda i toppen (fx.  #4 worldwide – Se evt. ’My Top of Charts’ siden)!
 • 10 af mine sange har været på ECMAs Hitlister over mest spillede sange 61 gange i alt!
 • ALLE mine sange spilles verden over! (...ikke kun 1 eller 2 hits).
 • Gennembrud på DR Country Net Radio & P4s Hithouse, ved vores allesammens Jørgen De Mylius, him very self!
 • 2 sange på Soundclick til download.
 • Min CD sælges på CD-Baby og direkte fra mig, til mennesker verden over.
 • 120 DJs spillede mine sange. (...som jeg kender til…det siges at være MANGE flere!)
 • Planer om at indspille flere sange i 2007.
 • Radiointerviews og specielle spotlightprogrammer i DK, Sverige, USA og worldwide via PalTalk/Shoutcast.
 • Flere forespørgsler fra udenlandske sangere om at synge duet med mig!
 • Folk siger at mine sange ‘gror på dem’ dvs. bliver bedre og bedre jo mere de hører dem! (SKØNT!)
 • FANTASTISK response fra hele verden! (Se evt. ‘Reviews’ siden og mine gæstebøger gl. og ny)

....er der noget at sige til at jeg er rasende stolt og jublende lykkelig?

Lande der spillede mine sange det første år (mange flere nu!):
USA, Canada, Australien, New Zealand, Danmark (incl. DR P4 og DR Country internet radio), Sverige, Norge, England, Holland, Belgien, Tyskland, Frankrig, Østrig, Irland, Polen, Japan, Malta, Italien, Israel & worldwide (på Internet & satelit radioer).

RADIOSHOWS med interview eller special attention (stadig det første år!):

 • 17. Okt. 05: 1 times show med DJ Anne-Lykke Elling i Albertslund nær radio.
 • 1. Dec. 05: MÅNEDENS ALBUM på 'Country Action Show', DJ Bjarne Hesselbjerggaard, (14 stationer)
 • 1. dec 05: LITTLE OLD WOMEN = Månedens sang på Radio Langeland, DJ Eddi Amigo Andersen.
 • 21. dec. 05: 1 times show med DJ Ejgil Stahmer Hansen, Radio Randers.
 • 5. jan. 06: 1 times show med DJ Dann Hansen, Roskilde Dampradio.
 • 21. jan. 06: UGENS ALBUM på Country Side, DJ Etienne Berthels i Belgien.
 • 15. jan. 06: ½ 1 times show med DJ Kristian Klok, Radio Globus, Sdr.Jylland.
 • 22. jan. 06: 1 times show med DJ Robin Cox, Kanal Plus FM, Nivå.
 • 23r. Jan. 06: 1 times show med DJ Dann Hansen, Roskilde. (genudsendelse)
 • 27. jan. 06: 'In the spotlight' med DJ Tommy Dean i USA.
 • 19. mar. 06: 1 times show med DJ Stig Tornqvist, CMR i Sverige.
 • 6. apr.06: Spotlight & ‘UGENS ALBUM’ med DJ Cor Laponder i Holland.
 • April 2006: 1 times show med DJ Crystal Dream i Canada.
 • Maj-Juli 06: Adskillige Spotlight shows med DJ Frank Conour i USA
 • 9. sept. 06: 1,5 times Spotlight & live interview med DJ Donna Lynn i USA.
 • 13. Nov. 06: 1 times show med DJ Gyda S. Hansen, Radio Midtfyn.
 • 17. Dec. 06: Spotlight show med DJ Frank Conour i USA

Det var bare det første år....flere siden!
 
Derudover (stadig det første år!):

 • 1. sept.: What Makes A Good Day Good’ var #4 mest spillede sang på Joyce Ramgaties Charts.
 • 10. sept.: Var jeg Major Independant Artist Of The Week på Joyce Ramgaties Board.
 • 10. okt.:  Major Independant Artist Of The Week igen på Joyce Ramgaties Board.
 • 8. nov.: ‘When Heaven Calls’ var #3 mest spillede sang på Joyce Ramgaties Hitlister.
 • 25. nov.: ‘It’s Buying Time Again’ blev awarded ‘Ugens sang’ af MIAOTW i Holland.

Mere og nye status'er for: 2007 - 2008 - desværre kun på engelsk pt....og siden har jeg altså måttet opgive at følge helt med, pga (god) travlhed.

I Januar 2007 drog vi til Nashville igen-igen (for 4.gang) for at indspille 6 nye sange. Min søde mand havde udfordret mig til at lave 'den svære 2'er'. DET havde jeg ellers aldrig drømt om at jeg skulle, for nu HAVDE jeg jo fået min drøm opfyldt, og meget mere til. Men han kender mig jo, (heldigvis!), og skulle bare lige sige; 'at jeg jo nok ikke kunne'!?....PYH!!!...Så var den sag besluttet!....Og vi skulle jo alligevel på ferie, så hvorfor ikke tage til vores nye favorit sted. Vi ankom til et  stort funklende sprit-nybygget,studie. Samme ejer / pladeselskab / producer og (næsten) de samme musikere, så det var ligesom at komme hjem. Med tiden var jeg blevet meget mere erfaren og bevidst om, hvad jeg kunne 'få dem til' og hvordan, (hvad jeg bestemt ikke var forberedt på første gang!). Man retter altså ryggen når SÅ garvede musikere roser en enormt meget for at være blevet helt prof!....Lille mig, fra lille Danmark! Denne gang blev det også til en duet med Joe Barnhill, en kanon dygtig sanger fra Nashville, der selv har udgivet CD på et af de store pladeselskaber!

I februar 2008 drog vi til Nashville igen-igen (for 5.gang) for at indspille 6 nye sange, så der kunne blive til en hel ny CD. Ind imellem det hele, har studiet / pladeselskabet løbende udgivet flere af mine sange på compilation/promotion CD'er og alle er blevet rå-spillet på Country Radio stationer i det meste af verden, så meget at jeg løbende har ligget på toppen af hitlisterne. Jeg brugte oceaner af tid på at checke 'Playlister' og takke DJs for deres support, og førte endda minutiøst regnskab med, hvem der spillede hvad, hvornår og hvor meget. På den måde vidste jeg hvem jeg skulle sende min nye CD til og jeg jublede i et væk over al den opmærksomhed MIN musik fik! 5. gang i studiet, var ikke mindre fantastisk end alle de andre gange og især ikke når man IGEN får stor ros for sin udvikling! Selv til mixning på 'Music Row' af særdeles garvede øre, der har mixet for stort set alle de store Country stjerner, inkl. Dolly Parton & Reba m.m.fl. Jeg blev endda sammenligned med Karen Carpenter (fra The Carpenters), for nogle af mine sange og med Doris Day for andre. Jeg holder ustyrligt meget af lige netop de to, (uden at jeg i øvrigt prøver at kopiere dem!) Så bedre kan det næsten ikke blive!   

Den 28. august 2008 udkom min 2. CD: "I Go On Dreaming!: (På dansk: Jeg drømmer videre!). Igen 12 melodiøse, positive og glade sange. Denne gang også med et par 'swing-show-style' sange, som jeg selv holder meget af....og det var der heldigvis også mange andre der gjorde! Specielt 'ude i verden'. Herhjemme har jeg været heldig at mange søde DJs på lokal radio stationer har supportet mig flot, og den kære 'Mylle' (Jørgen De Mylius) har også været RIGTIG sød til at spille mine sange på P4s Eldorado, ligesom DRs Country kanal har haft flere af mine sange på løbende rotation. Det gør mig så glad, så glad og pavestolt! Min sang 'Don't Trust A Man' fra denne CD, udkom fra studiet (på compilation CD), et lille år før min udgivelse. Den lå NI MÅNEDER I TRÆK, på ECMAs TOP 40 hitliste over mest spillede Country sange i Europa! bedst som nr 10, men også som nr. 1 og 2 i pænt mange lande! (se evt her) ....FANTASTISK var mit mest brugte ord i flere år!.....næsten ligesom de siger i X-Factor!.....hmmmmm?...

I november 2008 stillede jeg mig så i kø til X-Factor audition....jeg håbede på at få mine '2 minutters TV berømmelse', så flere i Danmark kunne komme til at kende til 'min eksistens' og min musik. Jeg fik i sandhed hvad jeg håbede på, og (igen) mere til: udover min audition (hvor Blachman kaldte mig 'for glad i låget'), så fik jeg min helt egen, ( vildt morsomme), reklame video på DR, i bedste sendetid, (i januar 2009) og lige derefter et skønt interview med Michele Bellaiche på TV2s Go'aften Danmark, inkl live optræden til min musik, og sidst, to måneder senere, endda også fornøjelsen af at være med i X-Factor FINALE showet (2009), i 'ALL STARS' indslaget. Det var VIIIIIILDT sjovt bare at være med i alt det halløj! Og Go'aften Danmark havde jeg forsøgt at komme i, allerede med min debut CD! Læs evt. mere under X-Factor! (Siden indeholder bla. videoer)

Samme måned og år meldte jeg mig ind i verdens største 'Independant A&R Company', TAXI,  (Artist & Repertoire - jeg ved ikke hvad dette (evt.?) hedder på dansk?), men det er sådan nogle der både søger og finder musik til hhv. kunstnere, pladeselskaber og TV- & Film projekter m.m., der mangler musik i forskellige stilarter. Lige siden indspilningen af min første CD, er der mange der, helt uafhængigt af hinanden, har sagt at mine sange ville egne sig perfekt til film!? Og kunne DET da lige være FANTASTISK?....at få MIN musik med i en FILM?....jeg drømte videre! Det er er brutalt sorteringsfilter man skal igennem, for at komme ud på den anden (gode) side af nåleøjet og blive udvalgt og sendt videre! Men ila min første måned som medlem, gik en af mine sange igennem det første nåleøje! Så kan der være laaaaang ventetid før der MÅSKE sker noget.

I august 2009 underskrev jeg en kontrakt med et amerikansk forlag, som komponist til TV & Film i USA!: 'DE' kontaktede MIG!!!....I første omgang havde de 'hørt om mig' og set min video fra TV2, og 'de' bad bare om at jeg fremsendte min nye CD, så kunne de måske sende den videre til en 'hot shot sang picther' i Nashville!? Sådan 'noget' hopper jeg normalt ikke på. Der er så mange der 'bare vil ha' en gratis CD' og det er dyrt at sende til USA, men 'noget sagde mig' alligevel at jeg skulle gøre det! En måned senere fik jeg svar: det var som 'de havde forventet og 'de' ville gerne tegne kontrakt med mig som komponist til TV & Film musik'....kontrakt vedlagt!!!! SÅDAN! STOR var min overraskelse....mildt sagt! Og 'de' var ikke bare 'hvemsomhelst' for 'de' har Oprah Winfreys produktionsselskab (Harpo Production), som deres største kunde! Så med, fulgte også en kontrakt for at skrive til DEM!....MIG!???? DET var da FOR vildt!...Men jeg skrev naturligvis under og mine første 20 'cues' (nykompositioner til TV & Film) blev accepteret!....Det bedste er, at nu kan jeg også lave musik i andre genrer end lige Country, - fx. latin, swing & børnemusik, og det er VILDT SJOVT! Nu ligger de så der og venter på at en film eller et TV-Show skal få brug for lige netop DET som JEG har lavet. Der kan gå LANG tid før det sker, men bare det at jeg er inde i varmen og 'lidt opdaget'!.....Jeg er SÅ beæret og stolt! Forstår du????

2010 blev et DANSK år!  I juni måned 'kom jeg til' at skrive to danske sange, og da jeg netop, tidligere på året, havde fået kontakt med en dansk producer og et dansk studie, så skulle det da også lige prøves! Mange danskere har jo, (efter min TV 'ting'), bemærket at: 'det da er lidt mærkeligt som jeg fører mig frem på engelsk'!....Så i august måned rejste jeg 'helt til' Ry, for at indspille to spritnye danske sange, som jeg håååber en dag kan gå hen at blive landeplager på Giro413 m.m. til fejring af alverdens festlige lejligheder og mærkedage. Min første danske CD udkom 2. sept. 2010. Det blev også året, hvor jeg blev optaget som medlem af DPA, så jeg nu kan begynde at netværke med DANSKE sangskrivere og musikfolk. Det blev også året hvor jeg mødte en skøn, professionel sangskriver og producer fra Nashville, da jeg var til Musik kongres i LA for 2. gang.

2011 blev et Nashville co-writing-prøve-og-lære-noget-nyt år! Sammen med min nye skønne co-writer og producer i Nashville, fik jeg skrevet og indspillet syv nye sange i Nashville, i forskellige stilarter og lært vildt meget, både af ham og på sangskriver workshops med nogle af verdens bedste HIT Songwriters! For første gang har jeg prøvet at lade ANDRE, (professionelle Nashville studiesangere!), indsynge en af mine sange! OG til musik konference i LA (i nov.) fik jeg besked, af en særdeles anerkendt producer og Film Music Supervisor, om at han personligt har udvalgt en af mine sange til sin næste FILM! Han havde gemt MIN CD fra sidste år i sin skuffe OG husket den, blandt 300 han havde modtaget den weekend! Så spørg mig LIGE om jeg er STOLT!? Og så har jeg endda, oveni det hele, for første gang nogensinde, fået STØTTE til mine musik projekter, både i form af legater fra DPA OG i form af promotion, da DPA helt uventet, udgav en af mine danske sange på en promotion CD til SPIL DANSK DAGEN 2011. Jeg føler mig VILDT priviligeret!

Er livet ikke bare VILDT spændende og FANTASTISK? ...OK, nu HAR jeg jo faktisk aldrig rigtig (fra starten!), haft nogen FORVENTNINGER om at mit 'drømme-projekt' skulle føre 'noget som helst' med sig, så ALT hvad der er sket, har bare været OVERVÆLDENDE, UVENTET og FANTASTISK!....Måske er jeg pt. bare 'Konen med æggene'?....eller 'Jeppe i baronens seng'.....men HELT ÆRLIGT?....hvad gør det?....så længe jeg har det VIIIIIIILDT sjovt, NYDER DET og er VILDT GLAD imens!?

Så JO!!!....Jeg drømmer i sandhed videre!!!.....men jeg nøjes ikke bare med at drømme! Jeg har både planer og mål!....JEG VIL MERE NU!!!  

HVIS du er nået hertil, i din læsning af min laaaaaange historie, så takker jeg dig så mange gange for din opmærksomhed! Og NU bør DU så læne dig tilbage og tænke videre over: HVORFOR DU læste ALT DETTE?.....Mit GÆT er: at du selv går og har et 'skabs-drømmeprojekt' som du endnu ikke har taget mod til at 'springe ud i'???  Andre vil måske synes at du er tosset? Du er ikke sikker på om du kan / tør gøre det?.....GLEM ALLE FORBEHOLD! ....KAST DIG UD I DET!....Jo før des bedre!....ALT ER MULIGT!....det håber jeg at min historie har bevist!???

De kærligste, gladeste drømmehilsener & HELD og LYKKE med DIT drømmeprojekt!!!
Ulla


PS: Foredrag, med indlagt musik tilbydes foreninger og klubber der har lyst til at høre om min helt fantastiske historie: 'Fra Drøm Til Virkelighed' (selv om du jo nu HAR læst det meste her!).

Mit formål med at tage ud at holde foredrag, er at inspirere andre til at følge deres hjerte, gøre noget "skørt" og "ulogisk" der bare gør en så jublende glad! Det sværeste er jo ofte at finde ud af, 'hvad drømmen' er, men derefter er det jo 'bare at gå i gang', jo før des bedre!...Hvem ved hvor lang tid vi har?

Kontakt mig gerne pr. e-mail: ul@ullali.com