E-mail: ul@ullali.com

Køb CD'er  eller Download

Facebook  - Bliv min ven og / eller fan

YouTube - Mine videoer

MySpace - Mine Blogs, Fotos & Musik

CD Baby - Lyt til & Download min musik 

Gæstebog - Læg en hilsen!

Tekster - Danske tekster & link til alle de engelske

Fotos - Fra Nashville & Studie m.m.


Min 'Eventyrhistorie'

Biografi & Baggrund

Mine Videoer

X-Factor & TV2 - Reflektioner fra min TV debut

Nyheder - Seneste nyt

Danske Links - Til Country Radioer m.m.

Lyt til min 3. CD - "I Anledning af..."

Lyt til min 2. CD - "I Go On Dreaming"

Lyt til min 1. CD - "A Dream Come True"

Linedance - Step Sheet

Mere info - På engelsk!


X-Factor Refleksioner & Videoer

Fredag den 23. januar 2009 fik jeg mine '2 minutters berømmelse' på TV, (ja faktisk hele 4½ minut!) i X-Factor på DR1. Programmet blev genudsendt lørdag den 24. januar og denne dag bragte Ekstra Bladet også en pæn artikel med mig. Hvis du ikke nåede at se programmet,så kan du finde videoen nedenfor på denne side! Link til artiklen i: Ekstra Bladet  (dog kun delvis artikel, jeg håber snart at lægge den hele artiklen ind her!).

Mandag den 26. januar fulglte TV2 op med at invitere mig i Go'Aften Danmark!  Så der fik jeg godt 6 minutters 'berømmelse' mere og lov til at synge live MEDog til min musik. Det var en sjov og skøn oplevelse, og jeg blev virkelig glad for invitationen!....Mon TV3 dukker op i næste uge???.. LOL (det gjorde de så ikke!)

Fredag den 27. marts deltog jeg i X-Factor Finale Showet, Live på DR1 - "X-Factor All Stars" sang "We will Rock you"!  Så der fik jeg igen 6 sekunders  'berømmelse' sammen med godt 10 andre der heller ikke gik videre til Live Shows'ne. Det var en KANON oplevelse bare at være med, og opleve stemningen, synge live med det fede band og møde alle de søde mennesker. Der var after party på Park Cafe bagefter. Den 28. marts blev det genudsendt. Tusind TAK til BLU & DR for denne fede oplevelse!... jeg var virkelig glad for invitationen og for at få lov til at være med!

Se de to videoer fra DR1 & TV2 nederst på denne side!

Nedenfor kan du læse mine reflektioner over min deltagelse i X-Factor, som jeg, i første omgang egentlig skrev til mine Facebook Venner & Fans. 

Kære venner.
Allerførst TUSIND TAK til de mange nye, søde mennesker der har meldt sig ind på min side her! 
Det betyder VILDT MEGET for mig og gør mig stjerneglad, lige som alle de mange søde hilsener jeg har fået, om min deltagelse i X-Factor igår gør det.

Jeg skal nok begynde at skrive lidt mere på dansk nu! Det har bare ikke været så nødvendigt tidligere, da der ikke var så mange i Danmark der kendte til min eksistens…men DET må man sige at X-Factor (og Go'Aften Danmark), nu har lavet om på! Og det er jeg SUPER GLAD og taknemmelig for!

Jeg synes det var et HELT VILDT FLOT og kanon morsomt ’reklameindslag’ som DR havde lavet for mig og mine CD’er! De tog tykt gas på mig, men på en rigtig sød, kreativ og sjov måde. Så jeg er virkelig meget beæret og glad! Heldigvis er jeg udstyret med en ret god humoristisk sans og er ikke plaget af hverken stjernenykker eller selvhøjtidelighed….selv om det godt kunne lyde lidt sådan, når man så indslaget.

Faktisk er jeg er bare rigtig rigtig stolt af alt det, som jeg har udrettet helt på egen hånd, og jeg håber, at det kan være til inspiration for andre, om at leve drømmene ud mens man kan, uanset hvor tåbeligt det kan se ud, i andres øjne. Man kan udrette rigtig meget på egen hånd, hvis man brænder for sagen, så det budskab håber jeg kom igennem.

Jo det kunne da have været fantastisk, rigtig sjovt og meget lærerigt at gå videre i X-Factor, men jeg er faktisk meget glad og rigtig godt tilfreds med bare at have været ”på” og få mine 2 minutters ”berømmelse”! Og så med SÅ flot et indslag! Over al forventning!...Så I skal ikke have ondt af mig!...Jeg fik hvad jeg håbede på og mere til! :-)

Med så mange deltagere, og med så mange dygtige sangere, kan man jo ikke være sikker på noget som helst! Det vigtigste for mig var at udbrede kendskabet til min musik i DK, så folk ved at jeg er her, så jeg kan sælge flere CD’er og dermed få mulighed for at indspille og udgive flere sange fremover. Det er den kreative proces der tænder mig helt vildt. Mit mål har faktisk aldrig været at skulle være ”rig og berømt”, men bare at lave det jeg brænder for og ha’ det fantastisk sjovt undervejs. Så er det naturligvis meget motiverende når folk kan lide det man laver, så man bliver spillet og får solgt nogle CD’er…så man kan lave mere musik!
 
Jeg ved godt at det var noget af en satsning at 'prale' af alt det jeg havde lavet, overfor dommerne og synge min egen sang. Hvis jeg havde gjort det anderledes, havde jeg måske haft et spinkelt håb om at gå videre....men så var jeg til gengæld nok bare 'druknet i mængden' og alligevel været hurtigt ude igen.

DR fortjener stor ros og tak! Det er et KÆMPE projekt at køre hele sådan et menageri, men jeg har kun mødt søde og venlige mennesker, og oplevet stor professionalisme og god planlægning, fra det øjeblik jeg kom ind i DR-Byen fra den lange kø, til og med presseafdelingen her til slut! STOR TAK for det! Det var med til at gøre det hele til en god oplevelse.

De kærligste hilsener og TAK igen til jer alle, fra den super glade
”Country-Ulla”

….gad vide om jeg nu skal ’leve med det navn' i al tid fremover? LoL :-))


DETTE har X-Factor pt ført med sig:
 1. Interview og artikel i Ekstrabladet lørdag den 24. januar.
 2. Artikel i Frb. Amts Avis mandag den 26. januar.
 3. Interview & video optaget til Ekstra Bladets Web-TV mandag den 26. januar.
 4. Interview (og live sang) på TV2s Go'Aften Danmark med Michele Bellaiche mandag den 26. januar.(6:20 min) - Video fra YouTube ligger nedenfor.
 5. En masse nye venner på Facebook.
 6. En masse nye fans på Facebook.
 7. Flere tusinde nye besøg på mine hjemmesider og videoer.(har passeret 100.000 nu!)
 8. MASSER af SØDE hilsener (Mails, SMS'er, Facebook, YouTube)...helt vildt skønt og sødt! TAK!
 9. Tilbud om at komme ud at optræde.
 10. Tilbud om at komme ud at holde foredrag.
 11. Nye DJs der vil spille mine sange.
 12. Interviews på lokalradioer. 
 13. Artikel i Børsen den 6. februar.
 14. Deltagelse i X-Factor Live Finale Show den 27. marts.
 15. Artikel i Frb. Amts Avis igen mandag den 30. marts
 16. Salg af CD'er...heldigvis også!...til 'nye' der aldrig havde hørt om mig før. 
og...nå ja, så en lille flok mennesker der åbenbart HADER mig og sviner mig til på nettet, fordi jeg er SÅ selvglad! Synd at de ikke har bedre at foretage sig. Sådan er det åbenbart når man 'stikker snuden frem' i Danmark. Jeg har aldrig hørt et grimt ord fra resten af verden! 
 ...Tankevækkende!?.....især når man egentlig så gerne ville inspirere andre til at gøre noget vildt for at gøre drømme til virkelighed. Jantelov?..."Don't Care What People Say"...hedder en af mine sange!...(Sjovt nok har mit pladeselskab netop valgt at udsende LIGE DEN sang på deres forårs compilation CD, i april 2009!...de kender ellers slet ikke til dette!)
 
Heldigvis er det jo, trods alt, kun et fåtal der får trang til at sige grimme ting, og det kan man jo ikke lade sig gå på af. Det er synd for dem, at de åbenbart ikke kan finde på noget at drømme om selv, og bruge tiden bedre på.
 
TUSIND TAK til alle de mange der har sendt mig søde og opmuntrende hilsener! Jeg er DYBT RØRT og GLAD....og kan slet ikke følge med, med at svare pt....men jeg prøver!
De kærligste drømmehilsener
Ulla
Den 28.marts 2009

 
Video fra min TV2 / Go'Aften Danmark optræden den 26. januar 2009 med interview & live optræden (de sidste 2 minutter):


'Reklamefilmen' som X-Factor (DR1/BLU) lavede for min CD - kun lidt overdrevet! - og vildt sjov!:


Hvis du kun vil se/høre sangen på TV2 i Go'Aften Danmark, så er den her: - LIVE performance on National Danish TV2:


Min DR1 / X-Factor audition den 23. januar 2009 - videoen/accounten er desværre nedlagt, - men du kan se videoen på DRs side her.

Ekstra Bladet den 24. januar 2009: